Jurassic Park

Jurassic Park

Spela med spänning och djungelkänsla

Microgaming software har lyckats när de skapat en Jurassic Park spelautomat som är baserad på Steven Spielbergs film från 1983. Ett stort antal personer har växt upp med den här filmen och har en relation till den. Därför känns det extra bra att Microgaming software har gjort en så bra version av spelet på nätet. Musiken drar dig in i djungeln direkt, den skapar en lite mystisk känsla och du känner dig närvarande och det är lätt att fastna framför skärmen. När du sedan börjar spela på denna 5-hjuls spelautomat med tre rader och ser alla symboler så kommer du direkt att se kopplingen mellan spelet och filmen, detta eftersom symbolerna speglar dinosaurier och andra karaktärer från filmen.

Det som gör den här spelautomaten speciell är just för att denna spelautomat är av Jurassic Park tema som är baserat på filmen, har du sett filmen kommer du bli imponerad. Det som är roligt är att du får en så bra känsla direkt då musiken engagerar dig och får dig att tro att du är på plats i djungeln. När du börjar spela är det verkligen lätt att komma in i det och det är inga komplicerade funktioner. Musiken är ganska avslappnande i bakgrunden, men var på vakt och sätt inte tungan mellan tänderna, för när du får en vinst eller bonus så höjs ljudet i både volym och energi, så det kan skrämmas något om man inte är beredd.

Vinstlinjer och insatser

När du spelar Jurassic Park kan du innan spelet börjar i varje runda välja om myntvärde samt antal mynt som du vill spela med. Denna slot har 5 rullar och 243 vinstlinjer. Det minsta man kan satsa per spinn är så lite som 0,3 euro och det högsta man kan satsa är 15 euro. Får du tre identiska dinosaurier i angränsande linje, så vinner du mellan 5 och 15 gånger din insats, om du får fyra identiska dinosaurier i linje, angränsande till varandra, vinner du mellan 10 och 40 gånger din insats. Om du har turen att få fem dinosaurier i angränsande linje så vinner du upp till 150 gånger din insats! Vissa av filmkaraktärerna är värda mer. Värt att testa, eller hur?

Tema och grafik

Grafiken är riktigt snygg. En speciell sak är att karaktärerna är så snyggt gjorda i 3D att det känns som om de sticker ut ur skärmen och är på väg till dig. Det gör att känslan blir mer verklig och det är bra. Bakgrunden är väldigt djup och man kan få en känsla av att djungelns djup aldrig tar stopp. Bakgrunden är även rörlig och mystisk och skapar en verklig känsla. Symbolerna är väldigt snyggt gjorda, moderna fastän originalfilmen börjar få några år på nacken nu. De känns verkliga och tillsammans med bakgrunden samt musiken blir det en underbar känsla. Musiken är riktigt härlig, lugn och mystisk, precis som djungeln, tills en T-Rex eller annan varelse dyker upp.

Bonusfunktioner i spelet

Jurassic Park erbjuder ett gäng coola bonusfunktioner och några av dem är wilds, T-Rex-alert och scatters. Wild-symbolerna dyker upp lite då och då och de kommer i form av Jurassic Park-logotypen. T-Rex-alerts är en slumpmässig bonus, som kan dyka upp i form av en läskig tTrannosaurus Rex som lever vilde på skärmen, bakom ditt spel. Han vänder 35 av symbolerna på ditt spel till wild-symboler genom sex rundor. Denna lite galna bonus gör att du har stor chans att vinna mer och det är absolut en av de roligare bonusfunktionerna du kan stöta på. Det gör att spelet blir mer levande och du har större chans att vinna mer, dessutom blir spelet mer kul!

Positivt med Jurassic Park

– Många bra vinster är så klart något positivt.
– Känslan du kommer få är att musiken tillsammans med den snygga grafiken i både symboler och bakgrund skapar något unikt som är svårt att sätta fingret på.
– Om man gillar filmen så ska man absolut testa det här spelet, spelet ger dig spänning och en bra upplevelse och förhoppningsvis vinst!

Negativt med spelet

– Det som hade kunnat förbättras är likheten mellan några av symbolerna, vissa av dem är svåra att åtskilja.
– Spelet hade även kunnat tillverkats mer originellt just med tanke på att det är ett Jurassic Park-tema.

Sammanfattning

Detta är ett väldigt spännande spel som gör att du troligtvis kommer fastna och spela det igen. Detta spel påminner om filmen en del och eftersom grafiken och musiken är bra dras du med in i Jurassic-känslan direkt. Det är en spelautomat på nätet som absolut måste testas av Jurassic Park-anhängare, men även om du inte har sett filmen och är ett stort fan av Jurassic Park kommer du att gilla spelet. Det är lättbegripligt och skapar en trevlig spelupplevelse, vare sig man är fascinerad av dinosaurier och äventyr eller ej. Testa, och skapa dig en egen uppfattning! Djungeln väntar just på dig och den kommer ge dig mycket spänning, vänta inte för länge med att ge dig in i djungeln!