Terminator 2

Terminator 2

Filmen Terminator 2 lanserades i början på 90-talet och tack vare Microgaming får vi nu chansen att återuppleva lite robotaction i deras spelautomat. Här bjuds du inte bara på nostalgi utan också flera vinstchanser som kan dyka upp när som helst under spelets gång. Du stöter ihop med flera av filmens mest kända karaktärer som Sarah Connor och så klart T-800. Är du ett fan av filmerna kommer du älska denna slot men även för dig som inte älskar filmerna finns det mycket att hämta. Det finns både wilds och andra bonusfunktioner som ökar på spänningen. Sloten har blivit otroligt populär och älskas av storspelare på grund av att den har så höga vinstchanser.

Vem älskar inte att bli påmind och drömma sig tillbaka till första gången du såg en riktig filmklassiker? Bara detta är anledning nog till att testa på sloten speciellt om du är en av dem som älskar filmen. Behöver du fortfarande bli övertygad är det bara att ta en titt på alla specialfunktioner som du har chans på. En av dessa är ett läge som kallas T-800 vision. Här får du se världen ur samma perspektiv som Arnold själv och du kommer märka att det blir lättare att vinna. Denna funktion triggas helt och hållet slumpmässigt under de snurr som du inte får en vinst. Det räcker med en scatter-symbol för att ha chansen.

Vinstlinjer och insatser

Terminator 2 är väldigt lik flera av dagens moderna slotar då den har fem hjul och tre rader. Dock har den hela 243 vinstlinjer vilket under free spinsen ökar till hela 1024 sätt. Som du kanske förstår betyder detta också att den kostar lite mer än normalt och den lägsta insatsen du kan spela med är 3 kronor per spin. För dig som vill spela stort så är maxinsatsen 300 kronor per spin så det är enkelt att hitta en bra nivå. Du kan ändra insats hur du vill under spelets gång och gör det enkelt med knapparna under spelplanen. Se till att ändra detta innan du startar spelet så du inte snurrar för mer än vad du tänkt dig.

Tema och grafik

Temat för Terminator 2 talar lite för sig självt och allt handlar så klart om filmen med samma namn. Symbolerna består av olika karaktärer från filmen som du säkerligen kommer känna igen. Detta blandas sedan upp med klassiska symboler från kortlekar som till exempel spader och hjärtan. Sloten ser ganska simpel ut och detta hjälper till att ge den där nostalgiska 90-tals känslan som du söker i detta spel. Animationerna är enkla men gör att spelet känns mer levande och ger en roligare spelupplevelse. Musiken i bakgrunden är så klart samma som i filmerna och även ljudeffekterna kommer kännas igen. Målet med sloten är att du ska få den klassiska känslan och det har Microgaming lyckats med.

Bonusfunktioner och free spins

Terminator 2 har en rad olika bonusfunktioner som du kan aktivera under spelets gång. Som redan nämnt finns det slumpmässiga läget T-800 där du har stor chans till höga vinster. Du kan också få klassiska free spins genom att snurra fram 3 eller flera scatter-symboler. Här får du en extra wild i form av symbolen T-1000. Han kan då förvandlas till vilken symbol som helst och hjälper dig till bästa möjliga vinst. Sist men inte minst finns det också en wild-symbol i grundspelet som du känner igen som en symbol märkt med T2. Denna kan ersätta alla andra symboler utom scatter och T-1000. Som du förstår döljer det sig mycket spännande funktioner i detta spel.

Positivt med Terminator 2

– Snyggt tema som ger äkta 90-tals nostalgi i form av den klassiska filmen.
– 243 olika sätt att vinna vilket är betydligt mer än flera andra konkurrenter.
– Flera olika bonusfunktioner som kan aktiveras slumpmässigt samt klassiska free spins med ökade vinstlinjer.
– Stora valmöjligheter när det kommer till insatsnivå som passar alla olika typer av spelare.

Vad är negativt med sloten?

– Har en relativt låg återbetalningskvot vilket innebär att det kan gå flera spins utan att du vinner någonting överhuvudtaget.
– Lägsta insatsen är 3 kronor per spin vilket är förhållandevis högt om du jämför med andra slots.

Sammanfattning

Finns minst två anledningar till att denna slot är fantastisk, för det första så bjuds du på en resa tillbaka till tidigt 90-tal med en riktig klassiker, spelet är välgjort så även människor som inte uppskattade filmen kommer ha glädje av detta spel. För det andra har den så många roliga bonusfunktioner som gör att du bara vill fortsätta spela för att se vad som kommer hända nästa gång. Var dock beredd på att den inte ger vinst hela tiden utan du kan få spela ett tag innan det händer någonting. Denna slot rekommenderas främst till spelare som är beredda på att satsa lite och vill spendera lite längre tid på ett och samma spel.